Genieten van een gezichtsbehandeling in Rotterdam

Boek nu een behandeling

Een gezichtsbehandeling bij Comfort Clinic is een ultiem verwenmomentje. U kunt heerlijk ontspannen in een nette, schone ruimte met veel privacy, terwijl uw huid op een professionele manier gereinigd en verzorgd wordt. Onze huidverzorgingsbehandelingen zijn geschikt voor vrouwen en mannen. We behalen opmerkelijke resultaten, ongeacht uw huidtype en de staat waarin de huid verkeert. Hier vindt u meer informatie over onze gezichtsbehandelingen. Boek meteen uw behandeling of neem voor persoonlijk advies contact met ons op.

Caviar and anti-aging treatment

Gezichtsbehandeling bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté, het verwijderen van onzuiverheden, een peeling, een Collageen & Hyaluronic fleecemasker, shapen van de wenkbrauwen, massage van gezicht, nek en décolleté, Caviar Serum, ooggel en gezichtsverzorging voor de dag of de nacht. Voor de rijpere huid.

Boek nu!

Facial

Gezichtsbehandeling bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté, het verwijderen van onzuiverheden, een peeling, een masker, massage van gezicht, nek en décolleté en gezichtsverzorging voor de dag of de nacht. Voor de normale, gecombineerde, gevoelige of onzuivere huid.

Boek nu!

Energizing facial

Gezichtsbehandeling bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté, het verwijderen van onzuiverheden, een peeling, shapen van de wenkbrauwen, massage van gezicht, nek en décolleté, O2-masker, ooggel en gezichtsverzorging voor de dag of de nacht. Voor de normale, bleke, onzuivere of rijpere huid.

Boek nu!

Moisturising and anti-aging

Luxe gezichtsbehandeling bestaande uit reiniging van het gezicht, de hals en het décolleté, enzymepeeling, het verwijderen van onzuiverheden, shapen van de wenkbrauwen, ampul (afgestemd op huidtype), massage met Hyaluron-schuimgel van gezicht, nek en décolleté, Stamcel-shakermasker (afgestemd op huidtype en de staat waarin de huid verkeert) en gezichtsverzorging voor de dag of de nacht. Voor alle huidtypen.

Boek nu!

Acne facial

Gezichtsbehandeling bestaande uit grondige reiniging van de aangetaste huid. Comfort Clinic heeft hiervoor verschillende opties, afhankelijk van de mate van acne, de gevoeligheid van de huid en eventueel medicijngebruik. Vervolgens een peeling en het verwijderen van puisten en comedonen. Deze grondige verwijdering van onzuiverheden wordt comfortabeler gemaakt door het gebruik van verzorgende en verdovende gezichtsverzorgingsproducten. Ten slotte wordt de huid tot rust gebracht met een kalmerend masker.

Boek nu!

Micro needling treatment / Micro naald therapie

Comfort Clinic in Rotterdam biedt ook een dermapenbehandeling aan. De behandeling begint met een intensieve reiniging van uw huid. Hierna begint de therapeut met de dermapen. De rijen van fijne naaldjes maken prikjes van 0.5 mm tot 1.0 mm diep in de lederhuid. Uw huid wordt ingesmeerd met een verdovende crème waarna er intensief over uw huid gerold kan worden. Na het rollen met de dermapen zal de huid gereinigd worden en wordt er een voedende en kalmerende huidverzorging aangebracht. 

Het aantal behandelingen varieert per persoon en indicatie. Uw huid zal zich na de behandeling snel herstellen. De roodheid zal nog enkele dagen aanwezig kunnen blijven. Na de behandeling krijgt u een voor- en nazorgformulier mee.

Boek nu!