Laserontharen voor mannen en vrouwen in Rotterdam

Plan nu een gratis intake gesprek voor het laserontharen

Heeft u last van ongewenste haargroei? Voor zowel vrouwen als mannen kan dit als zeer vervelend ervaren worden en scheren en harsen bieden slechts een tijdelijke oplossing. Bovendien kunnen deze traditionele methodes om haar te verwijderen de huid sterk irriteren. Comfort Clinic maakt gebruik van de allernieuwste technologie op het gebied van permanente ontharing. Met behulp van een laser behandelen wij het betreffende gebied. De behandeling is vrijwel pijnloos en na ongeveer 6 tot 8 behandelingen zullen de haren definitief verwijderd zijn. De behandeling is individueel aanpasbaar, zodat bij eenieder een optimaal resultaat behaald wordt. Wij garanderen dat deze behandeling uw verwachtingen overtreft! Interesse? Lees hier meer over laserontharen, neem contact op voor meer informatie of boek meteen een behandeling.

Armen ontharen

Vindt u de haargroei op uw armen vervelend? Harsen of scheren kan de huid flink irriteren en voor ingegroeide haartjes of onaantrekkelijke stoppeltjes zorgen. Laserontharing is de ideale oplossing. U kunt ervoor kiezen om uw gehele armen of alleen uw boven- of onderarmen te laten ontharen.

Boek nu!

Bakkebaarden ontharen

Door uw genen of hormonen kunt u ook als vrouw bakkebaarden hebben. Als u die donkere, dikke haartjes op uw gezicht erg ontsierend vindt, kunt u deze uitstekend laten verwijderen met de laser. De haartjes zullen na een aantal behandelingen permanent wegblijven.

Boek nu!

Benen ontharen

Altijd lekker gladde benen zonder stoppeltjes? Het laserontharen van uw benen is pijnloos en zeer effectief. Zo geniet u van een heerlijk zachte huid en bent u nooit meer tijd en moeite kwijt aan het scheren of harsen van uw benen.

Boek nu!

Bikinilijn ontharen

Verreweg de meeste vrouwen willen geen haartjes uit hun bikinibroekje zien steken. Geniet van een zorgeloze strandvakantie met een gladde, niet-geïrriteerde huid door uw bikinilijn te laten ontharen met een laserbehandeling. U kunt zelf bepalen of u alleen de liezen of de gehele schaamstreek wilt laten laserontharen.

Boek nu!

Billen ontharen

Harige billen kunnen niet alleen als ontsierend worden ervaren, maar kunnen bij zowel mannen als vrouwen pijnlijke bultjes en puistjes veroorzaken. Dit gebeurt als haartjes afbreken en ingroeien, bijvoorbeeld door veel zitten. Na een laserbehandeling heeft u nooit meer last van ongewenst haar op uw billen.

Boek nu!

Bilnaad ontharen

De bilnaad laten laserontharen kan een esthetische keuze zijn, bijvoorbeeld als aanvulling op het laten ontharen van de bikinilijn. Het kan echter ook door de huisarts aangeraden worden. Als u op deze gevoelige plek vaak last hebt van ingegroeide haren, kan dit regelmatig terugkerende ontstekingen veroorzaken. Door uw bilnaad te laten ontharen met de laser bent u hier voorgoed vanaf.

Boek nu!

Bovenlip ontharen

Haargroei op de bovenlip komt ook bij vrouwen vrij veel voor, bijvoorbeeld als gevolg van hormonen of medicatie. Maar dat het heel gewoon is, betekent niet dat u het ook mooi vindt! Comfort Clinic biedt daarom ook laserontharing voor de bovenlip aan.

Boek nu!

Buikstreep ontharen

Draagt u 's zomers graag een bikini op het strand, maar ergert u zich aan de beharing op uw buik? Ook uw buikstreep kunt u makkelijk laten ontharen met een laserbehandeling, zodat deze haren permanent wegblijven.

Boek nu!

Hals ontharen

Ongewenste haren in de hals kunnen als erg ontsierend worden ervaren. Laserontharing zorgt ervoor dat deze stugge haren permanent verwijderd worden zonder de huid steeds weer te irriteren. Het is daarom vaak een betere oplossing dan scheren of epileren.

Boek nu!

Kin ontharen

Door hormoonveranderingen kunt u als u ouder wordt meer haargroei krijgen in uw gezicht. Ook uw kin ontharen we bij Comfort Clinic in Rotterdam zorgvuldig, zodat u geen last meer heeft van ongewenste haargroei, stoppeltjes of bultjes door het epileren. Laserontharing is heel geschikt om deze dikke haren te verwijderen.

Boek nu!

Oksels ontharen voor vrouwen en mannen

U scheert uw oksels wellicht meerdere keren per week of zelfs dagelijks. Dit kan ingegroeide haren en ontstoken haarzakjes veroorzaken. Het laseren van uw oksels maakt hier voorgoed een einde aan. De behandeling is vrijwel pijnloos en verwijdert de haren definitief. Zo kunt u altijd een mouwloze top dragen zonder uw oksels ooit nog te moeten scheren.

Oksels ontharen met lasertechniek is niet alleen een oplossing voor ongewenste haren bij vrouwen maar ook steeds meer mannen kiezen hiervoor. Wilt u af van uw okselhaar en voortaan ingegroeide haren en ontstoken haarzakjes voorkomen? Neem dan contact met ons op.

Boek nu!

Tepelhof ontharen

Het haar rond uw tepels kan zeer effectief verwijderd worden met een laserbehandeling. Het laseren van uw tepelhof tast de onderliggende weefsels niet aan en is heel veilig. Ook eventuele haartjes tussen de borsten kunnen wij door middel van laserontharen vrijwel pijnloos verwijderen.

Boek nu!

Hele gezicht ontharen

Niet alleen mannen maar ook vrouwen kunnen last hebben van gezichtsbeharing. Naast dat dit erg ontsierend kan zijn, zorgen de haartjes ook regelmatig voor kleine ontstekingen door bijvoorbeeld ingegroeide haren na scheren of epileren. Bij Comfort Clinic helpen we u pijnloos en definitief van alle ongewenste gezichtsbeharing af.

Boek nu!

Rug ontharen

Veel mannen hebben haargroei op de rug en niet iedereen is hier even gelukkig mee. De eigen rug ontharen is een ingewikkelde klus omdat u niet overal zelf bij kunt en er dus altijd iemand moet helpen. Wilt u permanent af van uw rughaar, kies dan voor een laserbehandeling.

Boek nu!

Borst en/of buik ontharen

Werd haargroei op borst en/of buik vroeger als zeer mannelijk gezien, tegenwoordig kiezen veel mannen ervoor hun borst en buik te ontharen. Vaak door harsen, wat zeer pijnlijk is, of door scheren waardoor stoppels en ook jeuk ontstaan. Met een laserbehandeling van Comfort Clinic verdwijnen de haren op borst en buik voorgoed en worden huidirritaties in de toekomst voorkomen.

Boek nu!