Lees hier de laatste reviews over Comfort Clinic Laser Hair Removal B.V. uit Rotterdam

9.6

50 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
10

Uitstekend!!!!

Anuradha loopt het proces door van A tot Z en vertelt per handeling precies wat ze gaat doen zonder verrassingen. Het voelt vertrouwt en na elke behandeling zie je al snel resultaat. Je kan haar ook altijd bereiken voor nazorg en advies. Echt een aanrader!!!!

Aanbevelen?

Ja

20/09/2023

Ivo

8

Goede ervaring en resultaat

Fijne setting, luisterend oor, meedenkend en zo dus een passend plan van aanpak. De behandelingen verliepen vlot en het resultaat is erg goed!

Aanbevelen?

Ja

10/09/2023

Mandy

9

Zeer professionele schoonheidsspecialiste

Wat een heerlijke schoonheidsbehandeling heb ik gehad. De 1ste keer dat ik hier was.Ben heel professioneel geholpen met veel aandacht voor mijn gezicht. Heb gelijk een vlg afspraak gemaakt.

Aanbevelen?

Ja

27/08/2023

Jolanda

10

Super fijne behandeling en wat een resultaat!

Vanavond ben ik voor een hydrafacial en ledtherapie gegaan op advies van Radha. Ik ben hier veel te lang geleden een aantal keren voor een facial geweest en wat een mooi resultaat vanavond. Mijn huid voelt zo fijn aan. Nu laat ik er niet meer te lang tussen zitten en kom ik echt sneller terug. Fijne zaak, fijne vrouw, fijne behandeling en een mooi resultaat. Tot snel!

Aanbevelen?

Ja

22/08/2023

Idske

10

Geweldige ervaring

Super vriendelijk en professioneel. Ze begrijpt haar vak heel goed. Werkt hygiënisch en netjes.

Aanbevelen?

Ja

14/08/2023

Palwasha

10

Top!

Heel erg vriendelijke behandeling! Verder doet het ook weinig pijn en is het steeds snel voorbij.

Aanbevelen?

Ja

25/07/2023

Stephanie

10

Top!

De gezicht behandelingen zijn heerlijk. Mijn huid ziet er veel beter uit sinds ik bij comfort Clinic kom. Er wordt professioneel gewerkt ook belangrijk. Echt een aanrader!!

Aanbevelen?

Ja

30/05/2023

Rachelle

10

Top service!

Radha was very welcoming, and explained the procedure well, from how it works, to what is allowed/discouraged after it. Throughout the procedure, she made sure I felt comfortable and kept checking in with my pain levels. Highest quality service provided by Radha made me feel safe and comfortable.

Aanbevelen?

Ja

12/05/2023

Kamile

10

Geweldig!

Perfecte facial! Erg hydraterend en reinigend. De facial was ontspannend met een heerlijke massage. Super hygiënisch te werk gegaan. Erg rustgevende omgeving en very-hijab proof! Eerste keer en kom zeker vaker terug :)

Aanbevelen?

Ja

10/05/2023

Asmae

8

Professioneel

Ik kom voor laser ontharing bij de Comfort Clinic. Radha legt goed uit wat ze doet, ze is professioneel en betrouwbaar. Tijdens een behandeling houdt ze goed contact. Ze houdt de resultaten goed bij en geeft goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het tot op heden behaalde resultaat.

Aanbevelen?

Ja

02/04/2023

Daphne Janssen