Lees hier de laatste reviews over Comfort Clinic Laser Hair Removal B.V. uit Rotterdam

9.7

18 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.7
9

Very good experience

Very professional and good service. The treatment took a bit more than expected but the results are very positive.

Aanbevelen?

Ja

04/05/2021

Leo

9

Professioneel en nauwkeurig!

De laser behandelingen zijn super effectief. Ze werkt heel nauwkeurig en zorgt goed voor mijn huid na de behandeling.

Aanbevelen?

Ja

30/04/2021

Iris

10

Super tevreden na elk behandeling. Ik kom hier regelmatig met veel plezier terug.

Comfort Clinic is een klein, maar professioneel en modern clinic. Ik kom hier regelmatig terug voor mijn gezichtsbehandelingen. Radha kijk elke keer aan wat mijn huid nodig heeft en past de behandeling aan dit situatie. Ik kan altijd een uitleg over de specifiek moment van de behandeling verwachten. Ook buiten afspraken denkt Radha aan haar klanten, met Pasen of Kerst krijg ik altijd een lief bericht met de wensen. Aanrader!!

Aanbevelen?

Ja

26/04/2021

Agnieszka

10

Beste service

Altijd heel warm verwelkomd en super goede service! Ben enorm tevreden met mijn laser behandeling en raad het iedereen aan!!

Aanbevelen?

Ja

25/04/2021

Shabnam

9

Een heerlijke middag Radha

Radha vakkundig, ook in nieuwe technieken. Die volgt ze op de voet en past die goed geïnformeerd toe.

Aanbevelen?

Ja

24/04/2021

Sally

10

Efficient

Very professional handling with a lot of knowledge. I need to treat my chin and at the beginning I was skeptic due to all I have heard all my life but Radha was amazing explaining how it works with scientific examples. Now a days my chin looks great and I am very happy with the treatment. Getting ready to do other body hairs.

Aanbevelen?

Ja

22/04/2021

Alba

10

Comfortabel

Zeer comfortabel. Vanaf de intake gesprek voelde het goed. Ik kreeg meer dan alleen een behandeling. Rhada is zeer professioneel en toch meelevend. Heel eerlijk en integer over de behandelingen. Geeft heel veel informatie en begeleid stapvoets tijdens de behandeling. Haar kennis is zo breed dat ik bij elke behandeling iets nieuws leer.

Aanbevelen?

Ja

21/04/2021

Abigale

10

Top service

Zoals altijd goed behandeld, leuke vrouw, professioneel, erg behulpzaam en legt goed uit wat ze doet en ook waarom ze het doet. Ik ga hier al een tijdje en voel me altijd thuis daar. Ik raad het zeker aan!

Aanbevelen?

Ja

14/04/2021

B.

10

Super fijne, professionele behandelaar met de gewenste resultaten

Met Radha als behandelaar heb ik elke keer weer een super fijne laserbehandeling achter de rug. Elke afspraak wordt netjes verteld en uitgelegd wat ze gaat doen, hoe ver ik ben en ze weet me altijd op m’n gemak te stellen wanneer het intens wordt. Al met al, super fijne ervaring en zeker een aanrader.

Aanbevelen?

Ja

09/04/2021

Mona

10

Ik ben super tevreden met zowel de service als het resultaat!

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik het super spannend vond toen ik besloot om te gaan laseren. Daarom heb ik vooraf goed research gedaan om een salon te vinden met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het is toch je lichaam en daar wil ik het risico niet nemen. Uiteindelijk na goede reviews gelezen te hebben bij Comfort Clinic heb ik een intake gesprek aangevraagd. Er waren uiteindelijk twee redenen waarom ik na het intake gesprek voor Comfort Clinic heb gekozen: 1. De zaak ziet er netjes uit en ze werkt hygiënisch. Dit vind ik zelf heel belangrijk! 2. Ze wist al mijn vragen te beantwoorden, zonder dat ik er zelf naar hoefde te vragen. Ze was in alles open en eerlijk. Na het gesprek had ik ook vertrouwen in haar kennis en kunde. Ik ben nu al bijna een jaar bezig met laseren. Ik heb een donkere huidskleur en van te voren was ze al eerlijk over dat laseren bij een donkere huidskleur moeilijker is dan bij een lichte huidskleur. Het proces zal iets langer duren en het is pijnlijker. Het doet inderdaad veel pijn, maar ik moet wel zeggen dat de pijn afneemt hoe langer je bezig bent. Het is met name de eerste paar sessies even doorbijten, maar daarna is het wel uit te houden. Gelukkig duurt het laseren zelf maar 5 min (afhankelijk natuurlijk van welk lichaamsdeel je lasert). Dus die 5 min 1x in de 2 maanden heb ik er wel voor over. Zelf merkte ik na de eerste sessie al verschil, maar nu 5 sessies zie ik echt een groot verschil. Het gaat veel beter en sneller dan in eerste instantie verwacht en dat vind ik ook zo fijn aan Comfort Clinic dat zij hier van te voren transparant in zijn geweest en geen verkooppraatje houden om je maar te laten starten. Ik zou Comfort Clinic zeker aanraden!

Aanbevelen?

Ja

26/03/2021

Yo