Lees hier de laatste reviews over Comfort Clinic Laser Hair Removal B.V. uit Rotterdam

9.6

37 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
9

Super fijne behandelingen bij Comfort Clinic.

Ik kom nu al een tijdje naar Comfort Clinic voor laserbehandelingen en ben zeer tevreden. Na een aantal behandelingen zie je zeker het verschil waar ik super blij mee ben.

Aanbevelen?

Ja

12/09/2022

Sanam

10

Ontspannend

Ik heb een onzettend fijne gezichtsbehandeling gehad. Radha luisterde naar mijn specifieke wensen en hield rekening met mijn huidtype. Ook erg fijn dat ze uitlegde wat ze deed en waarom. Ik ben een tevreden klant en kom zeker terug.

Aanbevelen?

Ja

11/08/2022

Maryam

10

Fantastisch!

Ontzettend goed geholpen. Eerst werden alle stappen uitgelegd en daarna heerlijk verwend.

Aanbevelen?

Ja

15/07/2022

Gina

10

Was de reis waard!

M’n broer heeft me aangeraden om hier naartoe te gaan. De eerste keer dat ik hier was is de eerste behandeling waar ik echt voordelen aan zie voor m’n huid. Ik woon zelf nu in Barcelona en het is ook gemakkelijk plannen, om te komen op de tijdstippen dat ik even in Nederland ben. Goede aanrader voor iedereen die z’n huid wilt verbeteren! :)

Aanbevelen?

Ja

16/04/2022

Arjan

10

Professional & Friendly ! Highly Recommended !!

Radha is specialized in her work and welcome us with a Smile. This is our 1st Visit to her and we are very happy & satisfied with the work. She is very knowledgeable & has expertise in the profession. It is highly recommended every one who are looking for a professional face treatments.

Aanbevelen?

Nee

27/03/2022

Shyamashree

10

In een woord geweldig!!

Al een aantal jaar vaste klant bij Radha en dat blijf ik ook. Radha is gepassioneerd en ontzettend vakkundig. Je voelt haar passie en liefde in de gesprekken die je met haar hebt.En ziet het terug in de behandelingen die ze geeft. Ze neemt altijd de tijd voor je waardoor je echt gaat ontspannen. Stelt goede vragen en past daar haar behandeling op aan. En je huid na een behandeling bij Radha straalt en heeft een echt glow. Radha stelt alles in werking dat je ontspannen en helemaal zen de praktijk verlaat. Radha je bent een echte vakvrouw met het hart op de juiste plek. Dank je wel voor al mijn ontspanningsmomenten en de mooie glow op mijn gezicht.

Aanbevelen?

Ja

17/03/2022

Anoniem

10

Goede deskundige behandeling

Ik ben erg tevreden met de gezichtsbehandelingen die ik tot nu toe bij Radha heb gedaan. Voordat ze aan de slag gaat, analyseert ze eerst je gezicht. Tijdens de behandeling geeft ze je informatie over de producten die ze zal aanbrengen en wat het effect hiervan is. Ze gaat deskundig te werk en geeft je advies. Na de behandeling voel je je weer herboren. Comfort Clinic is zeker een aanrader!

Aanbevelen?

Ja

10/03/2022

shabas

6

Uitmuntend

Rust en reinheid een oplaadmoment voor jezelf. Naast vakkundigheid oog voor detail en enorm veel kennis kom je terecht in een cocoon waar je weer als herboren en volledig opgeladen huiswaarts mag gaan. Genieten, onthaasten en tijd voor jezelf alsmede een kleine investering in jezelf. Want zeg nu zelf jij gunt jezelf toch ook het allerbeste voor je huid voor weinig. Een keer uitproberen en geloof me u wil niet anders meer.. Niet twijfelen gewoon doen!!!!!

Aanbevelen?

Ja

19/01/2022

Sita

9

Heel tevreden

Ik heb de website van Comfort Clinic bij toeval gevonden, want ik wilde graag snel behandeld worden. En ik was ook direct binnen een een afspraak kunnen maken. De salon is in de huiselijk sfeer. Ik ben heel tevreden met de behandeling en het advies. Het is gedaan met een passie van de vak en passie naar de klant.

Aanbevelen?

Ja

19/11/2021

Dian

10

Geweldig

Zojuist heb ik mijn eerste behandeling bij mijn geslachtsdeel gehad. Ik kan nog niks zeggen over de resultaten. Maar ik heb er zeker vertrouwen in, ik heb andere behandelingen gedaan en ben er tot nu toe zeer positief over. De behandeling was te doen, niet heel erg pijnlijk. Er wordt goed uitgelegd hoe de behandeling te werk gaat. Dit is een hele fijne kliniek waar professionaliteit voorop staat.

Aanbevelen?

Ja

05/10/2021

P.