Lees hier de laatste reviews over Comfort Clinic Laser Hair Removal B.V. uit Rotterdam

9.7

40 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.7
10

Tevreden

Al een aantal jaar laat ik mij behandelen bij Comfort Clinic waardoor ik besloot om ook andere lichaamsdelen te laten behandelen. Zo laat ik nu ook mijn vingers, armen, borsten (inclusief tepelhof) en tenen behandelen. Na elke behandeling zie ik het aantal haren afnemen en ga ik met een tevreden gevoel naar huis. De behandelaar is goed in haar vak en legt alle stappen duidelijk uit waardoor ik op mijn gemak wordt gesteld. Kortom: ik ben een tevreden klant bij Comfort Clinic :)

Aanbevelen?

Ja

06/02/2023

Cherry

10

Fantastisch

Radha is zeer deskundige en vakkundig. Ze steelt mij echt op me gemaakt. Legt alles keurig uit en geeft altijd handig tips. Praktijk is echt top. Ben echt super blij mee.

Aanbevelen?

Ja

04/01/2023

Debora Estêvão

10

Professioneel, deskundig en met veel aandacht behandeld

Persoonlijk vond ik de behandeling best spannend, maar door de tijd, aandacht en kennis van Radha weet ze je toch op je gemak te stellen. Ze bekijkt samen met je wat de mogelijkheden zijn en is eerlijk in wat haalbaar is. Ze legt alles stap voor stap uit, vooraf en tijdens de behandeling wat heel fijn is. Comfort Clinic is absoluut een aanrader!

Aanbevelen?

Ja

02/01/2023

Natasja

9

Super fijne behandelingen bij Comfort Clinic.

Ik kom nu al een tijdje naar Comfort Clinic voor laserbehandelingen en ben zeer tevreden. Na een aantal behandelingen zie je zeker het verschil waar ik super blij mee ben.

Aanbevelen?

Ja

12/09/2022

Sanam

10

Ontspannend

Ik heb een onzettend fijne gezichtsbehandeling gehad. Radha luisterde naar mijn specifieke wensen en hield rekening met mijn huidtype. Ook erg fijn dat ze uitlegde wat ze deed en waarom. Ik ben een tevreden klant en kom zeker terug.

Aanbevelen?

Ja

11/08/2022

Maryam

10

Fantastisch!

Ontzettend goed geholpen. Eerst werden alle stappen uitgelegd en daarna heerlijk verwend.

Aanbevelen?

Ja

15/07/2022

Gina

10

Was de reis waard!

M’n broer heeft me aangeraden om hier naartoe te gaan. De eerste keer dat ik hier was is de eerste behandeling waar ik echt voordelen aan zie voor m’n huid. Ik woon zelf nu in Barcelona en het is ook gemakkelijk plannen, om te komen op de tijdstippen dat ik even in Nederland ben. Goede aanrader voor iedereen die z’n huid wilt verbeteren! :)

Aanbevelen?

Ja

16/04/2022

Arjan

10

Professional & Friendly ! Highly Recommended !!

Radha is specialized in her work and welcome us with a Smile. This is our 1st Visit to her and we are very happy & satisfied with the work. She is very knowledgeable & has expertise in the profession. It is highly recommended every one who are looking for a professional face treatments.

Aanbevelen?

Nee

27/03/2022

Shyamashree

10

In een woord geweldig!!

Al een aantal jaar vaste klant bij Radha en dat blijf ik ook. Radha is gepassioneerd en ontzettend vakkundig. Je voelt haar passie en liefde in de gesprekken die je met haar hebt.En ziet het terug in de behandelingen die ze geeft. Ze neemt altijd de tijd voor je waardoor je echt gaat ontspannen. Stelt goede vragen en past daar haar behandeling op aan. En je huid na een behandeling bij Radha straalt en heeft een echt glow. Radha stelt alles in werking dat je ontspannen en helemaal zen de praktijk verlaat. Radha je bent een echte vakvrouw met het hart op de juiste plek. Dank je wel voor al mijn ontspanningsmomenten en de mooie glow op mijn gezicht.

Aanbevelen?

Ja

17/03/2022

Anoniem

10

Goede deskundige behandeling

Ik ben erg tevreden met de gezichtsbehandelingen die ik tot nu toe bij Radha heb gedaan. Voordat ze aan de slag gaat, analyseert ze eerst je gezicht. Tijdens de behandeling geeft ze je informatie over de producten die ze zal aanbrengen en wat het effect hiervan is. Ze gaat deskundig te werk en geeft je advies. Na de behandeling voel je je weer herboren. Comfort Clinic is zeker een aanrader!

Aanbevelen?

Ja

10/03/2022

shabas