Lees hier de laatste reviews over Comfort Clinic Laser Hair Removal B.V. uit Rotterdam

9.7

29 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.7
9

Heel tevreden

Ik heb de website van Comfort Clinic bij toeval gevonden, want ik wilde graag snel behandeld worden. En ik was ook direct binnen een een afspraak kunnen maken. De salon is in de huiselijk sfeer. Ik ben heel tevreden met de behandeling en het advies. Het is gedaan met een passie van de vak en passie naar de klant.

Aanbevelen?

Ja

19/11/2021

Dian

10

Geweldig

Zojuist heb ik mijn eerste behandeling bij mijn geslachtsdeel gehad. Ik kan nog niks zeggen over de resultaten. Maar ik heb er zeker vertrouwen in, ik heb andere behandelingen gedaan en ben er tot nu toe zeer positief over. De behandeling was te doen, niet heel erg pijnlijk. Er wordt goed uitgelegd hoe de behandeling te werk gaat. Dit is een hele fijne kliniek waar professionaliteit voorop staat.

Aanbevelen?

Ja

05/10/2021

P.

10

Tevreden

Ik ga al meer dan 3 jaar bij Comfort Clinic. Na elke behandeling merk ik al gauw resultaat. Mijn haren groeien nauwelijks tot niet terug en zie al snel kale plekken op lichaamsdelen waar ik mij laat behandelen. Verder heeft de eigenaresse echt kennis van het vak en kan zeer goed adviseren. Zij maakt het je zo comfortabel mogelijk en geeft een fijn gevoel tijdens de behandeling. Ook legt ze alles heel duidelijk uit en weet je precies wat je kan verwachten. Kortom, een echte aanrader!

Aanbevelen?

Ja

01/10/2021

Charissa

10

Zeer tevreden

Ik ben heel erg tevreden over de gezichtsbehandeling. Goede uitleg vooraf, vriendelijke professional die haar vak verstaat! Met een aangenaam ontspannen gevoel de deur weer uit.

Aanbevelen?

Ja

27/08/2021

Tirzah

10

Heerlijk genieten

Ik heb een hele acne gevoelige huid, waardoor maandelijkse behandelingen wel nodig zijn. Hier krijg ik de juiste behandeling die ook echt resultaten bieden. Natuurlijke ook gezellige sfeer met leuke gesprekken. Tot volgende keer!!

Aanbevelen?

Ja

23/08/2021

Nick

10

Fijne huidbehandeling op maat

Ik kom altijd graag langs voor de RAU facial 75-min. Ondanks dat ik altijd dezelfde behandeling boek, is het altijd een verrassing wat Radha gaat doen. Radha is erg kundig en weet precies waar de huid op dat moment behoefte aan heeft. Mijn huid knapt er altijd super van op. Dat de salon voor mij persoonlijk niet super dichtbij is weerhoudt mij niet om telkens opnieuw te boeken, ik blijf vaste klant :) !!

Aanbevelen?

Ja

05/08/2021

Sarah

10

Top!

Het is altijd een feestje om van Radha een schoonheidsbehandeling te krijgen! Heerlijk ontspannen en in uiterst vakkundige handen! Geweldig, ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling!

Aanbevelen?

Ja

21/07/2021

Riek

10

Extraordinary

When I went to Radha the first time I left ceptic about doing the treatment. Since I was young I was told all the time that we can't shave the face hairs and Radha was telling me that I will need to do so. However, she gave me an explanation on how the hair work that I just decided to trust on go ahead with the treatment. I had big, black, dick hairs in my chain, really awful! Today I have no hairs anymore and I am so happy with the result. Thank you Radha for this and for being so nice during our appointments.

Aanbevelen?

Ja

18/07/2021

Alba

10

Geweldig!

Ik ben zo blij met mijn behandeling. Radha is altijd vriendelijk en informatief bij elke stap. Ik raad het zeker aan.

Aanbevelen?

Ja

15/05/2021

Gamze

9

Aanrader!

Als je laser overweegt kan ik comfort clinic zeker aanraden. Prettige behandelingen, goede nazorg en professioneel

Aanbevelen?

Ja

14/05/2021

Saskia